Disclaimer

Dit weblog maakt, samen met aanwezigheid op andere platforms zoals LinkedIn en Twitter, deel uit van het Collectiewijzer platform; een van de netwerken die door Stichting E30 ten behoeve van erfgoed professionals beschikbaar worden gesteld. Andere netwerken zijn Erfgoed 2.0 (i.c.m. ErfgoedNieuws en ErfgoedZaak) en Inheritage.eu.
Collectiewijzer is in 2008 wereldkundig gemaakt door het toenmalige Instituut Collectie Nederland (ICN) en in 2010/2011 overgenomen door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). In 2013 heeft de RCE het netwerk overgedragen aan Stichting E30, waarmee het netwerk definitief voor en door de erfgoed sector wordt ingevuld. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed blijft wel via Collectiewijzer nieuws, en richtlijnen publiceren. Collectiewijzer staat daarbij nadrukkelijk open voor nieuws, meningen, expertise en contra expertise van iedereen die zich (semi)professioneel bezighoudt met beheer en behoud, (preventieve) conservering, waardering, restauratie en management van roerende erfgoed collecties.
Het netwerk biedt via diverse sites en social media ruimte voor content, ervaringen, reacties en meningen. Collectiewijzer wil u op deze wijze zo goed mogelijk informeren en van dienen. Het opvolgen van de adviezen en de aanschaf van de op deze site beschreven producten of diensten geschiedt uiteraard op eigen risico. Stichting E30, en ook Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed als belangrijke leverancier van kennis en onderzoek, aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie.

Aan de informatie op Collectiewijzer kunnen geen rechten worden ontleend.
Bij Collectiewijzer trachten we de inhoud naar beste vermogen te modereren. Stichting E30 kan ondanks de zorg waarmee dit gebeurt geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gegevens en de soms snel veranderende informatie, waaronder ook verwijzingen (links) en ()vermeldingen.

Heeft u kennis van de onjuistheid van de informatie op Collectiewijzer, dan wordt u verzocht dit zo spoedig mogelijk te melden. Dat kan door middel van een e-mail naar collectiewijzer@stichtingE30.nl. We ondernemen dan zo snel mogelijk actie.

Stichting E30 gaat er vanuit dat alle bijdragen aan dit platform, in het kader van kennisdeling, op vrijwillige basis geschieden en onderhevig zijn aan de Creative Commons licentie van Collectiewijzer of geldend copyright. Daarnaast hebben Collectiewijzer/Stichting E30/RCE alle mogelijke inspanningen verricht toestemming van desbetreffende auteurs te verkrijgen om tekst en/of beeld te publiceren. Bent u evenwel van mening dat Collectiewijzer onrechtmatig een bijdrage publiceert, neemt u dan contact op met collectiewijzer@stichtingE30.nl.

De redactie van Collectiewijzer / Stichting E30 houden zich het recht voor om op elk moment de informatie en reacties op deze website te modereren en/of te verwijderen; het laatste in geval van grove, beledigende of discriminerende taal en opzettelijk onjuist verstrekte informatie. Marketingactiviteiten worden niet op prijs gesteld.https://orginalcialis.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *