Nummer 1 van 2017 van het Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is verschenen

http://cultureelerfgoed.nl/nieuws/tijdschrift-1-in-2017-verschenen

De verf van Vincent van Gogh is nu nagemaakt. Voor een digitale reconstructie, wonderlijk genoeg. Groene veranderingen in twee woonwijken van rond 1960 in Apeldoorn en Groningen baseert de gemeente voortaan op de oorspronkelijke aanleg. En sommige doden droegen bij hun teraardebestelling een zogeheten grafkroon. Hoe groene vlekken inzicht geven in een haast vergeten ritueel.

Over dit en meer gaat nummer 1 van 2017 van het Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Met dit blad blijft u op de hoogte van wat er zoal speelt op het brede terrein van het erfgoed.

Lees het Tijdschrift online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *