Zesde Interieurplatform ‘Paniek in het interieur’

Op vrijdagmiddag 28 maart a.s. zal het zesde Interieurplatform plaatsvinden.
Het thema is ‘Paniek in het interieur’.

Stuc PlafondIn een interieur kunnen zich incidenten – denk bijvoorbeeld aan wateroverlast of brand – voordoen waarbij betrokkenen onaangenaam verrast worden. Er kan zelfs paniek ontstaan: een slechte raadgever. Niet zelden wordt juist door paniek ondoordacht gehandeld waardoor onnodig (extra) schade ontstaat. Even rustig nadenken en indien nodig de juiste personen inschakelen kan veel leed voorkomen.
Ook zijn er situaties die feitelijk niet tot paniek behoeven te leiden aangezien er – in eerste instantie – geen gevaar dreigt, maar waarbij juist anderen paniek veroorzaken. Een goed voorbeeld is de aanwezigheid van asbest.

en aanmelden
U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit Interieurplatform. Klik hier voor het van de middag en de sprekers.
Deze bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Smallepad 5 in Amersfoort, op loopafstand van station Amersfoort.

U kunt zich aanmelden via het digitale formulier. De gegevens die u op het aanmeldformulier vermeldt, zullen rechtstreeks en automatisch op de naambadges worden overgenomen.
Er zijn voor u geen kosten aan deelname verbonden. Wij raden u wel aan om u bijtijds aan te melden, immers: eerdere platforms waren overschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *