Kennis voor Collecties

Kennis voor Collecties

De Rijksdienst voor het deed onderzoek naar roerend erfgoed binnen de Onderzoeksagenda 2008-2012. De resultaten van de 60 projecten zijn hier gebundeld.

Kennis werd verzameld via vijf onderzoeksprogramma’s met relevante thema’s die raken aan het begrip ‘waardering’. Deze website bundelt alle resultaten en producten die uit de 60 projecten van de Onderzoeksagenda 2008-2012 zijn voortgekomen. Veel resultaten zijn eerder afzonderlijk gepresenteerd tijdens onderzoeksdagen, symposia, workshops en in publicaties zoals vaktijdschriften. De verworven kennis is daarnaast ingezet bij advisering en onderzoek op aanvraag.

http://www.kennisvoorcollecties.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *