Workshop SPECTRUM – Risicobeheer (procedure 11)

Schermafbeelding 2013-04-25 om 15.15.05

In navolging van onze eerste workshop over uitgaande bruikleen, organiseren we een nieuwe workshop op woensdag 1 mei aanstaande, waarbij we gaan werken met procedure 11 – Risicobeheer. Renate van Leijen vertelt over de nieuwe Database Incidenten Cultureel Erfgoed (DICE), en Patrick Mout legt uit hoe je een simpel of uitgebreid stroomdiagram kan maken. Aan de hand van een aantal casussen gaan we de stroomdiagrammen gebruiken om de procedure uit te schrijven.
Hierbij nodigen we iedereen uit zich hiervoor aan te melden. Er is echter plek voor maximaal 15 mensen, dus wees er snel bij! Heeft iemand nog een interessante casus, of ben je zelf net bezig met deze procedure in je eigen organisatie, laat het ons weten en dan kunnen we daar tijdens de workshop mee aan de slag. Aanmelden kan tot 24 april a.s.
Er zijn nog wat plekken vrij, je bent van harte welkom! Laat het even weten via s.van.kleef @ cultureelerfgoed.nl.

Tijd: woensdag 1 mei 2013 – 13.30 tot 17.00 uur
Plaats: Woudagemaal-zaal,
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *