Interieurplatform 15 maart

Na drie geslaagde Interieurplatforms zal op vrijdagmiddag 15 maart a.s. het vierde Interieurplatform plaatsvinden.
Het thema van deze bijeenkomst zal zijn: ‘Interieurs: ontworpen of gegroeid’.

Interieurs treffen we in nagenoeg al onze gebouwen aan. Soms dateren beide uit dezelfde periode, veel vaker is dat niet het geval. Is het een waardevoller dan het andere? Zien we wel wat het werkelijk is? Welk belang hechten we aan de roerende voorwerpen van een interieur, en hoe belangrijk zijn Gesamtkunstwerken? Deze en andere vragen zijn het onderwerp van het vierde Interieurplatform.

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit interieurplatform.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Smallepad 5 in Amersfoort, op loopafstand van station Amersfoort.

De gegevens die u op het aanmeldformulier vermeldt, zullen rechtsreeks en automatisch op de naambadges worden overgenomen.
Er zijn voor u geen kosten aan deelname verbonden. Wij raden u wel aan om u bijtijds aan te melden, immers: eerdere platforms waren overschreven!

Interieurplatform
Dit platform wordt georganiseerd voor iedereen die vanuit zijn of haar vakgebied te maken heeft met dit deel van het cultureel erfgoed. Het programma voor deze platforms wordt samengesteld door de programmacommissie bestaande uit Diederik von Bönninghausen, Jaap van der Burg, Niek Smit, Steven Braat, Eloy Koldeweij en Harrie Schuit.

Volgende Interieurplatform 2013 & verslagen eerdere platforms
Het vijfde Interieurplatform zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 20 september.
Op de webpagina van het Interieurplatform staan rechtsonder de verslagen van de eerdere Interieurplatforms.

Instandhoudingsymposium 2013
Graag maken we van de gelegenheid gebruik u alvast te attenderen op het jaarlijkse symposium dat de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed op 9 oktober zal organiseren. Dit jaar zal deze dag in het teken staan van de instandhouding van interieurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *