ICOM-CC Legal Issues in Conservation Working Group

Bill Wei, RCE-SKRE Amsterdam, is benoemd tot  nieuwe coördinator van de werkgroep Legal Issues in Conservation van ICOM-CC voor de periode 2012-2014. Hij nodigt u uit om deel te nemen aan de activiteiten van deze groep. De werkgroep is een netwerk voor restauratoren en andere cultureel erfgoed professionals, waar zij vragen kunnen stellen en ervaring kunnen uitwisselen over juridische vragen die zij in hun dagelijkse werkzaamheden tegenkomen. Denk bijv. aan bruikleen, contracten, copyrights, illegale handel, indemniteit, restitutie, transport, verzekering, enz. Bezoek de website op http://www.icom-cc.org/30/working-groups/legal-issues-in-convervation/ en wordt lid van de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *