Kleurhistorisch Platform | doelstelling

Platform over restauratie van kleur en schilderingen in en op gebouwen

Om kennisuitwisseling te bevorderen organiseert de Rijksdienst in samenwerking met het restauratieveld drie maal per jaar een . Het platform staat open voor elke (professioneel) geïnteresseerde. Het beoogt behalve kennisuitwisseling het werkterrein

Thema’s rondom de restauratiepraktijk

Alle platforms zijn zo veel mogelijk gekoppeld aan een thema. Uiteenlopende onderwerpen op het gebied van restauratie en conservatie van schilderwerk in en op gebouwen komen dan aan bod. Thema’s kunnen door de mensen werkzaam in het veld worden ingebracht. Heeft u een bepaalde expertise, die u graag met ons wilt delen? Wilt u graag een bepaald onderwerp behandeld zien? Laat het de platformcommissie weten via kleurhistorie@cultureelerfgoed.nl. Hier kunt u ook terecht als u zelf aan deze commissie wilt deelnemen. Deelname aan de commissie kan ook eenmalig, als u zich wilt inzetten voor één specifiek onderwerp. Tijdens ieder platform is er gelegenheid een relevante korte mededeling of oproep te doen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, meldt u dit dan vooraf.

De data voor in uw agenda

Het platform vindt in principe op twee vaste momenten in het jaar plaats: op de tweede donderdag in februari en oktober. Noteer ze vast in uw agenda! Ieder platform start om 14:00 en duurt tot 17:00. Deelname is gratis. Klik hier voor actuele informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *