Preventienetwerkendag 10 november 2011

Preventienetwerkdag 10 november 2011, Nationaal Archief, Den HaagHet Haags Preventienetwerk organiseerde in samenwerking met de Rijksdienst voor het een ontmoetingsdag voor alle preventienetwerken.

Hiervoor waren alle preventienetwerken uitgenodigd die reeds bestaan maar ook de instellingen die (nog) niet in een netwerk actief zijn en andere belangstellenden.

Op deze ontmoetingsdag hebben we informatie uitgewisseld over de werkwijze en het belang van de preventienetwerken. In de ochtend hebben twee preventienetwerken, Den Haag en Amsterdam, zich gepresenteerd en een toelichting gegeven op hun activiteiten. De Rijksdienst hield een presentatie over de vernieuwde centrale Database Incidenten Cultureel Erfgoed, beter bekend onder de naam DICE. Daarna werden de resultaten van de inspectie integrale veiligheidzorg door de Erfgoedinspectie gepresenteerd. In de middag stond het thema communicatie centraal. De onderwerpen waren de toepassing van nieuwe bij online kennisdeling en communicatie in crisissituaties.

Alle presentaties van die dag: zijn te vinden op http://www.slideshare.net/tag/veilig-erfgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *