Platform agrarisch erfgoed 11 november

Op vrijdag 11 november is er een platform agrarisch erfgoed bij de RCE in Amersfoort. Het thema is ‘Informatievoorziening van en over boerderijen’. Vele archieven kunnen worden geraadpleegd voor oude foto’s van boerderijen, maar tegenwoordig geeft internet ook toegang tot digitale archieven en andere manieren van communicatie. Deze middag laat een stukje ‘oude archieven’ zijn, maar juist ook de moderne middelen die worden ingezet voor informatie over boerderijen.

Het platform agrarisch erfgoed wordt twee maal per jaar gehouden. Het doel van dit platform is om betrokkenen bij en geïnteresseerden in het agrarisch erfgoed bij elkaar te brengen. Per bijeenkomst geeft een aantal sprekers een voordracht en is er ruimte voor discussie. De bijeenkomst is ook een goede gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Gemiddeld bezoeken tussen de 60 tot 80 geïnteresseerden het platform. De ervaring leert dat elk platform voor nieuwe contacten zorgt. Het Platform staat open voor elke (professioneel) geïnteresseerde, zoals boerderijenstichtingen, architecten, aannemers, boerderijonderzoekers, monumentenzorgers, ambtenaren. We stellen een actieve bijdrage van de deelnemers zeer op prijs, zodat de diverse disciplines belicht worden.

Voor het volledige programma zie: http://www.cultureelerfgoed.nl/monumenten/kennisoverdracht/platform-agrarisch-erfgoed

of download hier de pdf met het programma

Platform agrarisch erfgoed 11 november 14.00-17.00 uur RCE Amersfoort
Aanmelden voor de bijeenkomst op agrarischerfgoed@cultureelerfgoed.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *