Vademecum historische bouwmaterialen tijdelijk niet beschikbaar

Vademecum Historische bouwmaterialen, installaties en infrastructuur, door Piet Bot
Vademecum , installaties en infrastructuur, door Piet Bot

Het Vademecum historische bouwmaterialen is tijdelijk van de website gehaald vanwege technische problemen. Dit was voor de Rijksdienst meteen de gelegenheid om het vademecum te verbeteren en te vernieuwen.

Wij zullen het vademecum opnieuw online plaatsen maar in een andere vorm, waarin de bouwhistorische informatie wordt gekoppeld aan objecten, zoals de rijksmonumenten uit het monumentenregister, en andere begrippenlijsten, bijvoorbeeld die van Haslinghuis Janse. Wij hopen aan het einde van het eerste kwartaal 2015 hier een eerste oplevering van te kunnen doen.

Tot die tijd zijn de termen uit het Bouwhistorisch vademecum van Haslinghuis Janse en die uit het Inspectiehandboek Monumentenwacht beschikbaar via

http://zandbak.erfgoedthesaurus.nl/

Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe themalijsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *