Veel belangstelling voor Restauratiebeurs

In juni opende de inschrijving voor deelnemers aan de volgende Nederlandse Restauratiebeurs, die plaatsvindt op 14, 15 en 16 april 2011. De belangstelling is groot: na twee maanden zijn er al veel aanmeldingen voor de beurs binnen. Naast bekende deelnemers kan de organisatie zich ook verheugen in veel nieuwe aanmeldingen. Wat een indicatie is dat de Nederlandse Restauratiebeurs op z’n minst voorziet in een behoefte.
Kijk op de website van de Nederlandse Restauratiebeurs hoe u zich kan aanmelden.

De nieuwsbrief over de Nederlandse Restauratiebeurs besteedt verder ook aandacht aan de Raad van Advies. “Sinds jaar en dag is de Raad van een onmisbaar instituut als toezichthouder op kwaliteit, inhoud en algemene vormgeving van de beurs. De Raad initieert activiteiten die een waardevolle bijdrage leveren aan dit tweejaarlijkse evenement. In de Raad zijn nagenoeg alle belangrijke monumentenorganisaties en restauratoren van Nederland vertegenwoordigd. Sinds jaar en dag is de Raad van Advies een onmisbaar instituut als toezichthouder op kwaliteit, inhoud en algemene vormgeving van de beurs. De Raad initieert activiteiten die een waardevolle bijdrage leveren aan dit tweejaarlijkse evenement. In de Raad zijn nagenoeg alle belangrijke monumentenorganisaties en restauratoren van vertegenwoordigd.”
De Raad van heeft op woensdag 8 september haar volgende vergadering. Wie vragen, opmerkingen of suggesties voor de Raad heeft kan dit laten weten via info@restauratiebeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *