De speling van het licht

Op 23 november 2009 verscheen een nieuwe publicatie: ‘De speling van het licht’. -in-lood in Den Haag rond 1900 bij uitgeverij De Nieuwe Haagsche. De auteurs, twee Haagse , bespreken hierin 67 locaties met opmerkelijke -in-loodtoepassingen uit de periode ca. 1875-1940.

Op 9 december wordt een lezingenmiddag rond het thema ‘ in Den Haag rond 1900’ georganiseerd in de aula van het Gemeentemuseum (Den Haag). Deskundigen uit verschillende vakgebieden vertellen deze middag over de geschiedenis van en relevante Haagse en de auteurs belichten de totstandkoming van het boekje, dat aan het einde van de
middag formeel wordt gepresenteerd.

Meer informatie: http://kwh-nieuws.blogspot.com/2009/11/de-speling-van-het-licht.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *