De speling van het licht

Op 23 november 2009 verscheen een nieuwe publicatie: ‘De speling van het licht’. in Den Haag rond 1900 bij uitgeverij De Nieuwe Haagsche. De auteurs, twee Haagse kunsthistorici, bespreken hierin 67 locaties met opmerkelijke glas-in-loodtoepassingen uit de periode ca. 1875-1940.

Op 9 december wordt een lezingenmiddag rond het thema ‘ in Den Haag rond 1900’ georganiseerd in de aula van het Gemeentemuseum (Den Haag). Deskundigen uit verschillende vakgebieden vertellen deze middag over de geschiedenis van glas-in-lood en relevante Haagse collecties en de auteurs belichten de totstandkoming van het boekje, dat aan het einde van de
middag formeel wordt gepresenteerd.

Meer informatie: http://kwh-nieuws.blogspot.com/2009/11/de-speling-van-het-licht.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *